browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sibiu 17.01.2011

In “urma” discutiei cu prietenul meu Doru Ilcus, am hotarat sa fac o vizita la Sibiu impreuna cu Calin si Florin, unde mai multi prieteni muscari aveau sa se intalneasca cu scopul oficial de a pune la cale o “mare legare”, de muste bineinteles.Mustele legate de unii dintre cei mai buni pescari si legatori din tara (pe buna dreptate) aveau sa fie vandute si cu banii obtinuti se urmarea popularea unor ape cu salmonide.

Proiectul este inca in desfasurare dar articolul de fata nu o sa insiste pe acest subiect, ci doar pe cateva detalii de la acea frumoasa intalnire.

Sibienii sunt privilegiati la capitolul ape, peisaje, munti deci locatia aleasa de Goerge Pamp nu putea sa fie decat una dintre multele variante “perfecte”.

Intalnirea a avut loc la o cabana de pe cursul raului Cibin, langa barajul format de acest rau.

peisajul

peisajul

cabana de la Gura Lacului

cabana de la Gura Lacului

Locatia era incredibila, cabana situandu-se exact la confluenta dintre Cibinul mic si Cibinul mare.

Seara am baut, am povestit, am legat iar unii au mai si dansat.Inainte de asta s-a facut putin casting.

elevul si profesorul

elevul si profesorul

seara la cabana

seara la cabana

A doua zi de dimineata s-a facut din nou casting.

casting

casting

Dupa casting nu ne-am mai abtinut si am pronit sa testam putin apa si bonitatea ei.

Calin a plecat primul si in aproximativ 15 minute am primit telefon de la el, stiam inainte sa raspund ca a prins ceva.De altfel la momentul cand am scos telefonul din buzunar le si spuneam baietilor ca sigur a prins ceva.

Asa a fost.

pastrav pe Cibin

pastrav de Cibin

Cred ca va imaginati care a fost efectul apelului de la Calin, sau nu?Va spun eu atunci ca la cabana au mai ramas fetele care erau in grup si omul care avea grija de cabana.Restul grupului a fost pe malul raului incercand toti sa puna mana pe cate o undita de la cei care aveau.

S-au prins in decurs de o ora un numar de aproximativ 10 pastravi.Pastravii erau foarte slabi si lungi.

pastrav de iarna pe Cibin

pastrav de iarna pe Cibin

Pentru ca imi propun pe siteul asta sa nu incurajez “secretismele” si sa am incredere ca oamenii nu vor folosii informatiile decat in scop recreativ, iar conceptul prinde si elibereaza  va fi din ce in ce mai popular postez mai jos si musca care a mers cel mai bine la momentul respectiv.

poloneza

poloneza

“Gazdele” noastre, Doru Ilcus si George Pamp, au fost foarte primitoare si speram sa putem returna favoarea cat mai curand.Le multumim pe aceasta cale inca odata pentru eforturile de organizare.

Reintalnirea cu muscarii din tara a fost ca intotdeauna foarte placuta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *