browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Un vis vechi de aproape 3 ani devenit realitate

Posted by on December 9, 2014

Salut dragii mei prieteni, pasionaţi ai pescuitului la muscă. Am revenit după o perioadă destul de lungă în care nu am scris … pe blog. Ca de obicei nu am putut sta departe de pescuitul la muscă şi de activităţile adiacente, aşa că am legat, am pescuit, am povestit cu prieteni pescari şi am învăţat lucruri noi la fiecare ieşire sau discuţie avută despre pescuitul la muscă. Am observat că sunt atent la fiecare cuvânt şi nu ratez nimic din discuţiile pe care le am cu pescarii la muscă şi asta se întâmplă de mulţi ani. Aşa se întâmplă când te pasionează cu adevărat ceva.

De aproape 3 ani mă chinui să nu vorbesc despre ce o să scriu în articolul din noaptea asta (la mine acum e noapte) şi acum pot să împărtăşesc cu voi aceast moment. Nu am putut scrie sau vorbi pentru că mi-a fost frică de eventualitatea neîmplinirii acestui vis al meu. Vis care s-a îndeplinit cu ajutorul vostru şi al tuturor pescarilor şi oamenilor minunaţi, care mi-au apărut în viaţă. Frica mea a durat aproape 3 ani pentru că de atunci am început să scriu “Ghidul Pescarului la muscă începător”, iar astăzi a ieşit de la tipar primul exemplar. O să vă spun mai departe câteva cuvinte despre carte urmând să revin cu un material video unde o să o răsfoim mai în detaliu.

Ghidul pescarului la musca incepator

Ghidul pescarului la musca incepator

În primul rând trebuie să vă mulţumesc în mod special pentru că datorită blogului şi a participării voastre active, a citititorilor, m-am provocat să găsesc metode cât mai eficiente să împart cu voi experienţe, tehnici şi aventuri ajungându-mi până la urmă în minte această nebunie de a scrie o carte. Nebunia s-a întâmplat iar tot drumul ăsta pe care l-am facut până să apară ghidul, nu era posibil fără interacţiunea şi feedbackul vostru, o spun din toată inima. Am învăţat imens de multe din interacţiunea cu voi şi asta sper să nu se schimbe. Ideea de bază e: Vă Mulţumesc! La fel le mulţumesc tuturor pescarilor pe care îi cunosc personal sau virtual, de la care am avut atâtea de învăţat.

Cartea are 260 de pagini şi este in format A5, iar datorită faptului că am vrut să parcurg, mai mult sau mai puţin, pescuitul la muscă în toate aspectele lui, are 180 de pagini color şi 80 de text. Bineînţeles ca paginile color au şi text intercalat. Probabil că vreţi să aflaţi ce conţine cartea, sau cel puţin aşa sper eu. Pot să vă spun că nu mi-am dat seama câte sunt de spus până nu m-am apucat de scris. Chiar cu o seară înainte să trimit fişierul la tipărit mi-am dat seama că mai trebuie să scriu ceva, iar datorită faptului că ghidul era deja în evidenţele Bibliotecii Naţionale a României a trebuit să intercalez paragraful în numărul de pagini deja declarat. Dar s-a rezolvat şi pot să vă promit că am facut tot posibilul să dau ce a fost mai bun în această carte.

Ca să nu mă mai lungesc pentru că e foarte târziu o să pun mai jos câteva imagini cu cuprinsul, să vă puteţi da seama cât mai uşor ce conţine ghidul. Sunt încrezător că cine va citi cartea şi în paralel o să exerseze practic, o să treacă mult mai uşor peste obstacolele de la început, dar asta o să decideţi voi cei care o veţi citi.

Cuprins

Cuprins

Cuprins

Cuprins

 

 

 

 

 

 

 

Despre celelalte detalii vom discuta când voi posta materialul video. Deocamdată au ieşit doar câteva exemplare mostră pentru că am avut nişte emoţii imense cu privire la calitatea imaginilor la tipărire. Am răsfoit-o şi e exact cum speram eu, nu sunt probleme.

Vă salut şi sunt entuziasmat că pot împărţi cu voi momentul acesta.

Cu prietenie, Mihnea!

 

 

 

 

 

 

18 Responses to Un vis vechi de aproape 3 ani devenit realitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *