browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Despre Noi

 

Esti multumit cu nivelul la care esti in ceea ce priveste pescuitul la musca? Sau iti doresti sa progresezi? Te afli chiar la inceput de drum si ti se pare ca e foarte greu sa inveti?

Si eu am trecut prin acelasi proces cand am inceput.
Stiu ca pare greu cand te apuci si e adevarat, totusi cu ajutorul informatiilor si resurselor oferite de acest site vei reusi sa treci usor peste pragul initial si vei ajunge intr-un timp mai scurt sa dobandesti abilitatile de care ai nevoie ca sa prinzi pestii aia frumosi pe care ti-i doresti.

Invata sa pescuiesti la musca. – “Fish and let go”

Vei gasi tehnici si strategii pentru pescuitul la musca. Deasemenea vei putea sa vezi imagini despre locuri de pescuit si informatii utile despre ape.

Vei invata cum se leaga muste artificiale pentru a fi cat mai prinzatoare. O activitate care te va ajuta cand esti la pescuit si care poate sa iti aduca si profit legand muste pentru alti pescari. E disponibila pentru voi o galerie vasta de muste artificiale si va stam la dispozitie cu sfaturi si indicatii.
Va incurajam sa ne contactati pentru ca in acelasi timp dorim sa facem schimb de informatii si experienta cu muscarii legatori.

Dorim promovarea conceptului prinde si elibereaza, deoarece consideram pescuitul la musca artificiala un sport nobil unde incercam sa ne respectam partenerul de pescuit si sa-l eliberam in conditii cat mai bune.

Ma bucur daca te regasesti intre pescarii ale caror dorinte se apropie de cele de aici si sa colaboram pentru promovarea acestui sport in Romania.

Cateva cuvinte despre mine

Ma numesc Mihnea am 33 de ani, sunt pescar la musca de multi ani, primul pastrav la musca l-am prins acum 22 de ani. Totusi fly fishing adevarat practic de 4-5 ani si merg cat de des am posibilitatea sa pescuiesc. Vreau ca cei ce trec prin faza de incepator sa treaca mai usor si imi ofer serviciile si experienta pentru acest lucru.
Am trecut prin perioada de inceput cu multe batai de cap, cand am vazut numai cate denumiri noi sunt folosite(la bete, la mulinete, la materialele de legat, la casting si la imbracaminte si accesorii) era sa ma las. Am insistat totusi strangand informatii de pe internet si intreband pescarii mai experimentati. Dupa ce am depasit fazele de inceput am inteles nevoia de a gasi toate informatiile intr-un singur loc si m-am hotarat sa construiesc un site.
Asta vreau sa fac aici impreuna cu voi.

 

Inainte sa va las sa explorati in continuare site-ul, va invit sa va abonati la buletinul informativ.

Ca si multumire din partea mea, veti  primi gratuit mini-ghidulTot Ce Ai Nevoie Ca Sa Incepi Sa Pescuiesti La Musca!.

Stiu cu ce probleme m-am confruntat si eu la inceput si o asemenea carte m-ar fi ajutat.

Introduceti numele si adresa de email in campurile de mai jos si veti primi imediat o copie a mini-ghidului !  

Va urez sedere placuta pe site si imi doresc sa invatam cat mai multe unii de la ceilalti. Va invit sa incepeti explorarea site-ului de la pagina Incepe Aici. Eu va promit ca voi face tot posibilul sa va ajut cu orice problema aveti in pescuitul la musca.
Va rog sa-mi scrieti pe email (muscar.ro@gmail.com muscarroman@yahoo.com) daca aveti intrebari sau sa lasati comentarii la postari.

 

Cu prietenie,

Mihnea

Vrei sa incepi sa pescuiesti la musca?

pescuit-la-musca

Introdu numele si adresa de email pentru a primi gratuit mini-ghidul "Tot Ce Ai Nevoie Ca Sa Incepi Sa Pescuiesti La Musca", care te va ajuta sa practici acest spectaculos stil de pescuit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *