browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

9th International Experience the World of Fly Fishing

Posted by on March 28, 2014

Eveniment international dedicat pescuitului la musca – 2014

Salut dragi prieteni, nu, nu v-am uitat, daca cumva v-a trecut prin minte varianta asta.

Revin cu o postare foarte scurta prin care vreau sa va anunt ca in datele de 29 si 30 martie va avea loc langa Munchen cel mai mare evniment al anului in Europa dedicat pescuitului la musca.

Sansa face ca eu sa fiu in Munchen in aceasta perioada drept pentru care o sa merg la eveniment. Sunt foarte entuziasmat pentru ca e o surpriza si pentru mine ce se va intampla acolo.

Detaliile evenimentului le gasiti la urmatorul link http://www.erlebniswelt-fliegenfischen.de/index.php/de/. Este scris si in engleza asa ca sper sa pricepeti cat mai multe.

Dupa cum se poate vedea sunt niste invitati de care doar am auzit pana acum, cum ar fi:Göran AnderssonRobert GillespieRoman Moser si Marc Petitjean, pe care ii voi vedea in persoana.

Duminica sper sa nu fiu prea obosit si sa va ofer un articol mult mai detaliat cu ceea ce am vazut acolo. Dar cred ca o sa-l scriu si daca sunt obosit :).

Asta vroiam sa va anunt, in rest cum merg la pescuit in zona o sa va povestesc, deocamdata trebuie sa-mi rezolv cu permisul si sa imi aleg una dintre multiplele posibilitati de pescuit din zona asta.

Cu prietenie,

Mihnea

 

2 Responses to 9th International Experience the World of Fly Fishing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *