browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Timisoara

Pot sa spun ca, paradoxal Timisoara este locul unde am inceput sa practic putin mai organizat si cu niste informatii in spate pescuitul la musca artificiala. Spun paradoxal deoarece noi nu avem in Timisoara ape de munte ci doar ape de campie si de ses.

Aici am reusit sa cunosc niste oameni deosebiti, care au fost dispusi sa impartaseasca cunostintele lor cu niste incepatori, cum eram acum doi ani impreuna cu Florin Stanculescu si cu Florin Banu, noi trei fiind trei prieteni care ne-am aventurat in aceasta lume minunata a pescuitului la musca artificiala.

Mai tarziu l-am cunoscut pe Calin si am aflat ca avem destule puncte in comun referitor la natura si la pescuitul la musca.

Aici aveti un link catre blogul lui Calin pe care il recomand cu caldura, Calin regasindu-se printre pescarii ce practica C&R.

blog Calin

Sa revin la subiect, aici se vor gasi postari ale pescarilor la musca din Timisoara care isi vor manifesta dorinta de a posta ceva legat de acest stil de pescuit.

Un alt prieten muscar pe care l-am cunoscut la Timisoara este Virgil Visoina.Virgil de cateva saptamani a muncit la un proiect foarte util pentru muscarit si anume o canoe pentru pescuit la musca si la spinning. Ajungand la stadiul de test, el a postat si un filmulet si a fost amabil sa ne lase sa punem un link si aici.

video test canoe

blog Virgil Visoina


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *