browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

O musca pe saptamana – Fly tying

Posted by on September 24, 2011

Fly tying – confectionat muste artificiale

Pentru a simti placerea fly fishing-ului ai nevoie de mai multe articole de pescuit. Articolul de pescuit specific acestui stil este musca artificiala.

Stiu ca unii pescari ingineri 🙂 isi fac singuri chiar si bete si mulinete, insa musca artificiala este articolul de pescuit pe care si-l pot face singuri majoritatea pescarilor si cu cat esti mai priceput si creativ in confectionarea mustelor cu atat iti cresc sansele sa ai capturile pe care le doresti.

De aceea, astazi m-am gandit sa demarez un serial pe muscar.ro numit “o musca pe saptamana” unde voi posta cate un articol saptamanal referitor la legatul mustelor (muste de pescuit), mai pe scurt o sa postez un “pas cu pas” in fiecare saptamana. Programul va dura aproximativ 4 luni ceea ce inseamna ca in decursul acestei perioade voi posta 16 pas cu pasuri, lucru ce sper ca ii va ajuta pe muscari.

Fly tying

Programul se adreseaza in primul rand incepatorilor in ale legatului pentru a-i ajuta sa-si faca un minim necesar cu muste de pescuit, deoarece cei cu experienta stiu de mult sa lege aceste muste, totusi este posibil ca si ei sa mai afle cate un truc. 🙂

Eu am deja un plan cu ce muste voi lega, totusi daca un cititor doreste un pas cu pas la o anumita musca, in masura posibilitatilor vom schimba planul, doar lasati-mi un comentariu sau scrieti-mi un email.

P.S. Nu sunt expert in fotografie dar voi avea grija ca detaliile importante sa se vada, bineinteles daca cineva are o intrebare referitor la legat sau ceva nu se intelege cum trebuie, voi fi bucuros sa ii raspund cat de repede posibil.

Iti recomand sa vizitezi galeria mea foto, pentru fotografii cu diferite muste artificiale.

 

Cu prietenie,

Mihnea

2 Responses to O musca pe saptamana – Fly tying

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *