browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

2013 – Anul asta ne ocupam de incepatori

Posted by on January 8, 2013

Pentru ca cel mai important in orice activitate sau in orice sport este consider eu, suflul nou, m-am decis ca in continuare sa revin cu articole pe muscar.ro pentru incepatori.

incepatori la musca artificiala

incepatori la musca artificiala

De ce continui sa fac asta?Pentru ca stiu cat de multe obstacole am intampinat si eu la inceput si vreau ca celor care incep sa pescuiasca la musca artificiala sa le fie mai usor.

Este foarte important ca greutatile intampinate sa fie depasite deoarece asta face diferenta intre un membru al comunitatii de pescuit la musca in Romania si un pescar care a incercat sa adopte stilul asta dar i s-a parut prea complicat si a renuntat.

Bininteles ca nimic nu este foarte complicat, doar trebuie putina perseverenta si de asemenea niste rezultate ajuta la inceput, pe parcurs rezultatele vor fi din ce in ce mai bune.

Dorinta mea este sa scriu cel putin un articol pe saptamana.

Mi-ar face mare placere si un mare bine pescarilor la musca incepatori, daca pescarii consacrati si-ar mai da cu parerea la articole in scopul imbunatatirii informatiilor.Bineinteles ca exista pescari extraordinari la noi in tara pe care din fericire pe unii ii si cunosc si avem mare nevoie de parerea lor aici.

Faptul ca eu scriu articole nu inseamna ca ma consider la un nivel foarte ridicat in acest stil de pescuit, ci doar ca vreau sa impartasesc pasii prin care am trecut si cum am ajuns sa iubesc din ce in ce mai mult acest stil de pescuit si sa am si rezultate satisfacatoare.

Asa ca dragi incepatori la pescuitul la musca fiti pe pozitii, urmeaza cateva articole pe care sper sa le gasiti interesante si utile.

Cu stima

Mihnea

 

 

9 Responses to 2013 – Anul asta ne ocupam de incepatori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *