browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Introducere


Bine ati venit pe blogul dedicat pescarilor la musca artificiala, muscar.ro.

In acest moment siteul este in constructie deci nu fiti dezamagiti, vom face tot posibilul sa facem un site competent si placut.

Acest site se vrea a fi un loc unde pescarii la musca artificiala romani pot sa citeasca articole interesante, pareri ale altor pescari la musca artificiala si nu numai.

De asemenea, detinem o galerie vasta de muste artificiale si va stam la dispozitie cu sfaturi si indicatii in legarea mustelor artificiale.In acelasi timp dorim sa facem schimb de informatii si experienta cu muscarii legatori.

Vom incerca pe acest site sa postam cat mai multe imagini despre locuri de pescuit si informatii utile despre ape.

Dorim promovarea conceptului prinde si elibereaza, deoarece consideram pescuitul la musca artificiala un sport nobil unde incercam sa ne respectam partenerul de distractie si sa-l eliberam in conditii cat mai bune.

In speranta dezvoltarii pescuitului la musca artificiala in Romania si a promovarii conceptului prinde si elibereaza, dorim o colaborare cat mai stransa cu muscarii care se regasesc in aceste principii.

Cu stima,

Echipa muscar.ro