browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sibiu

Iesirile pe la concursuri m-au ajutat foarte mult sa descopar oameni deosebiti si pescari la musca artificiala din toata tara. Un loc special cu oameni speciali este Sibiul. Aceasta pagina va fi dedicata pescarilor din Sbiu care vor dori sa posteze imagini cu muste, articole legate de pescuitul la musca sau de legatul mustelor.

Unul dintre prietenii mei cu care tin legatura aproape zilnic este Doru Ilcus, el deja si-a dat acordul cu privire la postarea unor muste initial si sper eu in viitor si al unor instructiuni pas cu pas deoarece Doru este un legator foarte bun si avem ce invata de la el. De altfel Doru este si un pescar foarte bun de la care sunt multe de invatat.

Mai jos se gaseste un link cu cateva dintre mustele facute de Doru. Pentru cei interesati, poate fi gasit la adresa de email:doru.ilcus@yahoo.com sau telefon:0733 589 364

Noul blog a lui Doru il gasiti la adresa:

Blog Doru

Tot din Sibiu este si George Pamp un pescar foarte bun la uscata.Mai jos aveti un link catre blogul lui:

flyfishingclubsibiu.blogspot.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *