Un vis vechi de aproape 3 ani devenit realitate

Posted by on December 9, 2014

Salut dragii mei prieteni, pasionaţi ai pescuitului la muscă. Am revenit după o perioadă destul de lungă în care nu am scris … pe blog. Ca de obicei nu am putut sta departe de pescuitul la muscă şi de activităţile adiacente, aşa că am legat, am pescuit, am povestit cu prieteni pescari şi am învăţat lucruri noi la fiecare ieşire sau discuţie avută despre pescuitul la muscă. Am observat că sunt atent la fiecare cuvânt şi nu ratez nimic din discuţiile pe care le am cu pescarii la muscă şi asta se întâmplă de mulţi ani. Aşa se întâmplă când te pasionează cu adevărat ceva.

De aproape 3 ani mă chinui să nu vorbesc despre ce o să scriu în articolul din noaptea asta (la mine acum e noapte) şi acum pot să împărtăşesc cu voi aceast moment. Nu am putut scrie sau vorbi pentru că mi-a fost frică de eventualitatea neîmplinirii acestui vis al meu. Vis care s-a îndeplinit cu ajutorul vostru şi al tuturor pescarilor şi oamenilor minunaţi, care mi-au apărut în viaţă. Frica mea a durat aproape 3 ani pentru că de atunci am început să scriu “Ghidul Pescarului la muscă începător”, iar astăzi a ieşit de la tipar primul exemplar. O să vă spun mai departe câteva cuvinte despre carte urmând să revin cu un material video unde o să o răsfoim mai în detaliu.

Ghidul pescarului la musca incepator

Ghidul pescarului la musca incepator

În primul rând trebuie să vă mulţumesc în mod special pentru că datorită blogului şi a participării voastre active, a citititorilor, m-am provocat să găsesc metode cât mai eficiente să împart cu voi experienţe, tehnici şi aventuri ajungându-mi până la urmă în minte această nebunie de a scrie o carte. Nebunia s-a întâmplat iar tot drumul ăsta pe care l-am facut până să apară ghidul, nu era posibil fără interacţiunea şi feedbackul vostru, o spun din toată inima. Am învăţat imens de multe din interacţiunea cu voi şi asta sper să nu se schimbe. Ideea de bază e: Vă Mulţumesc! La fel le mulţumesc tuturor pescarilor pe care îi cunosc personal sau virtual, de la care am avut atâtea de învăţat.

Cartea are 260 de pagini şi este in format A5, iar datorită faptului că am vrut să parcurg, mai mult sau mai puţin, pescuitul la muscă în toate aspectele lui, are 180 de pagini color şi 80 de text. Bineînţeles ca paginile color au şi text intercalat. Probabil că vreţi să aflaţi ce conţine cartea, sau cel puţin aşa sper eu. Pot să vă spun că nu mi-am dat seama câte sunt de spus până nu m-am apucat de scris. Chiar cu o seară înainte să trimit fişierul la tipărit mi-am dat seama că mai trebuie să scriu ceva, iar datorită faptului că ghidul era deja în evidenţele Bibliotecii Naţionale a României a trebuit să intercalez paragraful în numărul de pagini deja declarat. Dar s-a rezolvat şi pot să vă promit că am facut tot posibilul să dau ce a fost mai bun în această carte.

Ca să nu mă mai lungesc pentru că e foarte târziu o să pun mai jos câteva imagini cu cuprinsul, să vă puteţi da seama cât mai uşor ce conţine ghidul. Sunt încrezător că cine va citi cartea şi în paralel o să exerseze practic, o să treacă mult mai uşor peste obstacolele de la început, dar asta o să decideţi voi cei care o veţi citi.

Cuprins

Cuprins

Cuprins

Cuprins

 

 

 

 

 

 

 

Despre celelalte detalii vom discuta când voi posta materialul video. Deocamdată au ieşit doar câteva exemplare mostră pentru că am avut nişte emoţii imense cu privire la calitatea imaginilor la tipărire. Am răsfoit-o şi e exact cum speram eu, nu sunt probleme.

Vă salut şi sunt entuziasmat că pot împărţi cu voi momentul acesta.

Cu prietenie, Mihnea!

 

 

 

 

 

 

18 Responses to Un vis vechi de aproape 3 ani devenit realitate

 1. Bogdan

  Salut Mihnea,

  Felicitari!

  Chiar simteam nevoia de o carte in limba romana si despre pescuitul la musca. Abia astept sa o citesc, deci sa ma anunti cand si cum pot sa intru in posesia ei.

  Merci.

 2. Sebastian Todor

  Felicitari!!!

 3. Doru

  bravo Mihnea si felicitari !!!! sper sa apara si volumul 2 .

 4. Bogdan Carbunaru

  Felicitari Mihnea!
  Cu siguranta o sa contribuie cartea la cresterea numarului de pescari muscari din Romania. Inceputul pescuitului la musca este greu si nu sunt multi care sa te scoata din diverse dileme… – asta cred ca este unul din motivele pentru care suntem putini pescari la musca.

 5. nextval

  felicitări ! bravo ! și fir întins !

 6. valentin Lungu

  de unde imi pot procura o carte?

 7. ursu dorrel

  felicitari,abia astept sa o citesc

 8. gabriel

  Fekicitari, asteptam detaliile legate de disponibilitate la vanzare si costuri.
  Succes

 9. Mircea-Jean...bmjean

  Felicitari Mihnea !!! Considerandu-ma inca un pescar incepator, care a cules diferite informatii aleator de la alti pescari si useri de pe forumurile de pescuit la musca, sunt incantat de aparitia cartii, intrucat voi gasi in paginile ei (parcurgand doar cuprinsul) informatii utile si grupate, necesare oricarui muscar incepator.

 10. Radu-Mihai

  Felicitari Mihnea,la mai multe carti sccrise de tine!

 11. viorel

  felicitari si la mai multe

 12. adrian

  sal,,se poate cumpara cartea prin internet? mersi

 13. Sava-Marian

  felicitari Mihnea.sper sa pot procura cat de repede cartea ta,si sa-mi imbunatatesc tehnica.

 14. Sorin

  Felicitari Mihnea,
  Abia astept cartea in librarii!

 15. Gasparovici Daniel

  Felicitari Mihnea pentru efortul depus. Cum putem intra in posesie? Sunt interesat de una cu autograf daca se poate. Toata stima si la cat mai multe!

 16. Mihnea

  Va salut dragi prieteni pescari si multumesc pentru cuvintele de incurajare. E absolut ceva nou si pentru mine si o sa stabilim impreuna metodele prin care cartea o sa ajunga in posesia celor care o doresc. In principiu eu m-am gandit ca cine o doreste sa imi lase un email cu adresa, iar eu sa o pun colet cu ramburs la posta romana. Cartea datorita faptului ca are multe explxicatii pe care nu le-am putut oferi doar in text are multe poze color si e ca o revista groasa cu paginile lucioase (260 de pagini) si se vad foarte bine detaliile pe care am vrut sa le evidentiez. Pretul ei e de 69 de ron pentru cine o comanda pana de Craciun, dupa daca o sa fie nevoie o sa mai tiparesc un lot si voi vedea la ce pret o pot oferii. Pentru viitor o sa ma gandesc la o varianta sa ofer si varianta electronica care va fi considerabil mai ieftina pentru ca nu o sa am costuri de productie prea mari. O sa scriu un articol cu mai multe detalii referitoare la continut si cu intrarea in posesia ei si evident si cu pretul. Pana atunci cred ca in 3 zile pot sa incep sa pun coletele la posta asa ca va rog daca o doriti scrieti-mi email la muscar.ro@gmail.com si o pun la posta in cel mai scurt timp posibil cu ramburs.
  Tinem legatura si va multumesc din tot sufletul inca odata pentru sustinere.
  Cu prietenie, Mihnea

 17. adi pop

  Felicitari pt initiativa de a scrie o carte despre muscarit. Cred ca este cel mai bun lucru din domeniul asta in ultima vreme, care sigur ii va determina pe multi sa se apuce de pescuit la musca. Pe mine m-ai surprins in cel mai placut mod. bravo!!!

 18. Mihnea

  Adi, iti multumesc frumos! Bineinteles ca am invatat extrem de multe de la tine. Adica pe vremea cand erau concursuri de legat si era modelul Adams de legat, eu cand te vedeam cu ea gata in cred ca 2-3 minute, ma gandeam, “Unde naiba a avut-o ascunsa?” :)).
  Stima, Mihnea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*