Ghidul pescarului la muscă începător – prezentare
Salut dragilor, am revenit cu un articol în care o să încerc să prezint “Ghidul pescarului la muscă începător” pentru a va face o idee cât mai completă despre ce veţi găsi în ghid.
O să încep printr-un material video iar în continuare, am postat câteva capturi din carte cu ajutorul cărora, o să vă faceţi o idee despre modul în care am abordat subiectele din cuprins.
O să vedeţi că de multe ori am intrat destul de mult în detalii şi am încercat ca toate prezentările să fie cât mai clare.
După cum v-am mai scris cartea nu ar fi putut apărea fără suportul pescarilor cu care am interacţionat, indiferent dacă interacţiunea a avut loc în viaţa de zi cu zi sau virtual. Vă mulţumesc mult şi câteva nume le-am trecut şi în carte din respect si consideraţie pentru ajutorul oferit. În unele cazuri a fost o singură propoziţie din care am învăţat, o poză văzută pe internet sau discutii şi întrevederi mai lungi.
Veţi vedea în continuare pagini alese la întâmplare din fiecare capitol şi voi începe cu două pagini din Introducere. Vreau să mai adaug că având deja exemplarele de test am constatat cu bucurie că calitatea imaginilor în carte este foarte bună şi arată identic cu fişierul sursă din care am facut şi capturile ce urmează.
După introducere am început cu beţele pentru pescuit la muscă şi am detaliat tot ce ştiu eu despre ele în 12 pagini.
Au urmat mulinetele cu alte 12 pagini.
După a urmat şnurul cu 28 de pagini în care am inclus şi tipurile de conexiuni pe care le folosesc şi altele pe care le cunosc dar nu le folosesc în mod curent dar le-am testat şi cred în ele.
Au urmat informaţiile legate de backing, leader şi tipet în 18 pagini.
După prezenatrea echipamentului am trecut la muşte cu prezentarea uneltelor şi a materialelelor de care aveţi nevoie la legat şi cu imagini pas cu pas la 16 modele de muşte (4 muşte uscate, 4 muşte ude, 4 nimfe şi 4 streamere).
După muşte a urmat un capitol despre monturi pentru pescuitul la muscă în 25 de pagini care cuprind text şi imagini sugestive, iar după acesta am scris despre casting de asemenea folosind şi imagini sugestive în 8 pagini. Îi mulţumesc prietenului meu Ştefan Popa pentru ajutorul cu pozele de la casting, el este unul dintre oamenii pe care l-am omis la prezentari dar din fericire suntem ca fraţii şi o sa mă ierte :)).
Au urmat capitolele despre accesoriile folosite la pescuit la muscă şi îmbrăcăminte care ocupă un număr de 17 pagini insoţite şi de imagini.
În final am vrut să vă impărtăşesc cu voi câteva lecţii pe care le-am primit de la experienţele la pescuit sau la masa de lagat. Capitolul se întinde pe un număr de 6 pagini doar cu text. Vreau să mai adaug că lecţiile nu le-am primit de fiecare dată confortabil, dar după ce mi-am dat seama că am de învăţat chiar şi din întâmplările nasoale am fost bucuros că le-am primit.
La final am adăugat un capitol despre termenii folosiţi pentru obişnuirea cu vocabularul pentru că o să aveţi nevoie în activtiatea voastră de pescari la muscă artificială.
Vă salut şi vă mulţumesc pentru că îmi citiţi blogul.
P.S. Dacă vă hotărâţi să cumpăraţi cartea, trimiteţi-mi un email la muscar.ro@gmail.com cu subiectul “vreau cartea” si care să conţină adresa de livrare. Preţul cărţii este 69 de ron plus taxa de transport.
Taxa de transport:
-Prin posta romana cu ramburs – 10 ron.
-Prin posta romana fara ramburs (eu va trimit prin email IBAN-ul pentru efectuarea platii 69+4) – 4 RON
-Prin curier fara ramburs (eu va trimit prin email IBAN-ul pentru efectuarea platii 69+15) -15 RON
-Prin curier cu ramburs e foarte scump si nu recomand aceasta varianta dar o putem folosi in cazul in care doriti – 25 RON
Mă ocup să realizez un sistem mai simplu de comandă al carţii dar încă nu e finalizat. Vă voi ţine la curent.
Cu prietenie,
Mihnea
29 Responses to Prezentare “Ghidul pescarului la musca incepator”