browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Donatii pentru muscari

Posted by on November 8, 2015

Salut dragi prieteni muscari,

am tot legat muste zilele astea si mi-am dat seama ca am un surplus destul de mare de materiale.

Asa ca m-am hotarat sa incep sa dau si la altii cum si eu la randul meu am primit de la alti muscari si carora le multumesc ca au fost alaturi de mine la inceput.

Am incropit 7 pachetele, nu cu mare lucru, dar poate pe unii dintre voi o sa-i ajute. Poate erati curiosi in legatura cu un anumit material si nu ati avut ocazia pana acum sa-l aveti in trusa, poate aveti alti prieteni muscari care le-ar folosi, orice motiv ar fi, eu le trimit cu drag la primii 7 muscari dintre voi care imi vor scrie la muscar.ro@gmail.com subiectul “Materiale”, emailul sa contina adresa de livrare si numarul pachetului dorit (sunt mai jos descrise).

Daca un pachet nu mai e disponibil cand cineva opteaza pentru el ii voi alege eu unul care contine lucruri asemanatoare si e inca disponibil.

Mi-as dori sa ajunga la cei dintre voi care din diferite motive nu au reusit sa aloce cine stie ce buget pentru materiale si isi doresc sa lege muste, deci pe cei care stati cat de cat bine cu materialele va rog sa acordati prioritate cu maturitate :).

Transportul il platesc eu prin posta romana.

O sa va descriu putin pachetele:

 1. -tinsel auriu 1.5 mm, ata de corp olive, smocuri cdc natural, ochi pentru streamere (8 mm cred), o punga de pene de potarniche neselectate, o punga de pene de ratoi, o unghiera clasica, o forfecuta, o cutie cu cateva carlige, ceva piele pentru copruri de nimfa, o punga cu ceva rafie si alte cateva materiale pentru torace si corpuri.

  pachet 1

  pachet 1

 2. pike brush (o fasie cu par negru si insertii verzui pentru streamere de stiuca), ochii de streamere (2 mm si 8 mm), picioruse cauciuc (portocaliu si olive), biot de gasca (albastru, verde, visiniu), tinsel sarma rosu, tinsel verde si auriu (0.5 mm), papiota ata de corp albastra.

  pachet 2

  pachet 2

 3. ochi pentru streamere, tinsel auriu si negru-albastru, ata de corp portocaliu galben si albastru, cateva carlige, biot de gasca verde, albastru si visiniu, rafie mov.

  pachet 3

  pachet 3

 4. Ochi pentru streamere, o cutie cu cateva carlige, rafie portocalie, ata de corp, bleu, rosu si albastru inchis mov, tinsel violet, auriu si albastru, biot de gasca albastru, verde, visiniu.

  pachet 4

  pachet 4

 5. Ochi pentru streamere (3 mm si 8 mm), zonker rosu iepure (pentru streamere de stiuca), un ochi de pana de paun, sfoara rosie pentru codite de black zulu sau red tag, cate o pena genetic saddle (grizzly, negru, roscat), pene bulk (cateva mostre se vad in poza, gri, med dun, olive grizzly, rosu mov si ceva fazan negru si natural), o cutie cu cateva carlige.

  pachet 5

  pachet 5

 6. Cateva carlige, french embo mediu (tinsel plat de sarma gold), tinsel gold, tinsel caramiziu, substitut de condor, ochi pentru streamere (2 mm), biot gasca verde, albastru, visiniu, ata de corp galben si albastru.

  pachet 6

  pachet 6

 7. O punguta cu 10 bile tungsten (diferite marimi si culori), ochi pentru streamere (2 mm si 8 mm), cate o pana genetic saddle din culorile, grizzly, negru si roscat, o cutie cu cateva carlige, un material verde pentru hot-spoturi la nimfe, diferite pene.

  pachet 7

  pachet 7

Astept semn de la voi si voi reveni cu un articol despre cum a mers pescuitul pentru mine anul asta.

Va salut cu prietenie si sper ca nu credeati ca am uitat de pasiunea noastra comuna.

Mihnea

24 Responses to Donatii pentru muscari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *