9th International Experience the World of Fly Fishing

Posted by on March 28, 2014

Eveniment international dedicat pescuitului la musca – 2014

Salut dragi prieteni, nu, nu v-am uitat, daca cumva v-a trecut prin minte varianta asta.

Revin cu o postare foarte scurta prin care vreau sa va anunt ca in datele de 29 si 30 martie va avea loc langa Munchen cel mai mare evniment al anului in Europa dedicat pescuitului la musca.

Sansa face ca eu sa fiu in Munchen in aceasta perioada drept pentru care o sa merg la eveniment. Sunt foarte entuziasmat pentru ca e o surpriza si pentru mine ce se va intampla acolo.

Detaliile evenimentului le gasiti la urmatorul link http://www.erlebniswelt-fliegenfischen.de/index.php/de/. Este scris si in engleza asa ca sper sa pricepeti cat mai multe.

Dupa cum se poate vedea sunt niste invitati de care doar am auzit pana acum, cum ar fi:Göran AnderssonRobert GillespieRoman Moser si Marc Petitjean, pe care ii voi vedea in persoana.

Duminica sper sa nu fiu prea obosit si sa va ofer un articol mult mai detaliat cu ceea ce am vazut acolo. Dar cred ca o sa-l scriu si daca sunt obosit :).

Asta vroiam sa va anunt, in rest cum merg la pescuit in zona o sa va povestesc, deocamdata trebuie sa-mi rezolv cu permisul si sa imi aleg una dintre multiplele posibilitati de pescuit din zona asta.

Cu prietenie,

Mihnea

 

2 Responses to 9th International Experience the World of Fly Fishing

 1. Relu Popescu

  sper sa organizezi ceva asemanator in Romania; suntem multi cei care doresc sa invete tainele acestui sport, crede-ma!

 2. Mihnea

  Salut Relu, daca suntem multi cu siguranta vom face intro zi. Acum imi dau seama ca ar fi trebuit sa pun pe forum un anut despre evnimentul ce a avut loc saptamana trecuta la Timisoara. Nu am pus pentru ca am considerat ca muscarii stiu de acest eveniment intrucat a fost mediatizat pe alte siteuri si forumuri.
  Detalii despre eveniment se pot gasi aici. http://www.flyforum.ro/muscarici-fly-casting-day-editia-a-6-a-t1305.html
  Data viitoare orice eveniment se intampla si stiu de el o sa anunt si la mine pe blog.
  Te salut si numai bine Relu si multumesc pentru comentariu, m-a ajutat sa nu ma mai bazez pe viitor ca oamenii afla despre ceva interesant de altundeva si sa postez si pe muscar.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*