browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Partida pescuit la musca artificiala la pastrav

Am fost chemat de prietenii mei Calin si Friz la o partida de pescuit la nimfa pe un rau foarte frumos si foarte drag lor.

pe vale

pe vale

Pot sa spun ca si mie imi este foarte drag acest rau, mai ales ca nu este foarte departe de noi ca si locatie.

La inceput lucrurile nu aratau prea bine prin prisma faptului ca batea un vant foarte puternic, ceea ce pot sa spun ca ne-a descurajat putin.Eu ma gandeam sincer daca sa imi fac batul.Pana la urma ne-am echipat ne-am ales niste nimfe care banuiam noi ca ar merge in perioada asta, am ridicat cateva pietre si am inceput sa pescuim.

Calin cautand actiunea

Calin cautand actiunea

pescuit la nimfa

pescuit la nimfa

Calin si Fritz au reusit sa pacaleasca primii pastraviori care ne-au adus zambetul pe buze.:)

pastrav

pastrav

pastrav

pastrav

pastrav

pastrav

Cateva poze facute rapid, eliberarile si am continuat sa pescuim.Am reusit si eu sa agat unul care l-am adus pana la mal si a scapat iar urmatoarea aruncare am scos si eu unul tot din aceeasi categorie:) care mi-a mai largit zambetul cu putin.

Ne-am oprit intrun loc foarte frumos pentru o poza de “grup”, chiar locul unde am scos si eu primul pastravior.

la cascada

la cascada

Pe finalul partidei am reusit sa agat si unul mai frumos, lucru care ne-a facut sa mergem si mai relaxati acasa, desi am mers prin apa rece peste 4 ore.Densitatea pastravilor este destul de mica, din acest motiv gasindu-i cel mai adesea doar in bulboane si in locuri mai adanci si foarte rar pe vad.Valea nu este pazita si avand in vedere acest lucru pot spune ca raul se prezinta in conditii foarte bune.Este foarte curat si este o placere sa pescuiesti in zona, din cand in cand mai venind si cate un pestisor care e un bonus la un asa un peisaj.

Aici aveti un video (calitate slaba) cu captura zilei:


La partida de care tocmai v-am povestit am prins 9 pesti in total (cate 3 de fiecare), toti pestii au fost eliberati in speranta ca si urmatorii muscari care ii vor prinde ii vor elibera.

A… era sa uit, probabil va intereseaza si nimfele la care am prins, ca intotdeauna nu o sa ascund acest lucru, o singura mare dorinta as avea, practicati C&R.

Am prins la ureche de iepure si la o nimfa din latex maro inchis cu dubbing negru langa bila.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *